بازسازی خانه های قدیمی و ساختمان، فرسوده و کلنگی
بازسازی خانه های قدیمی و یا ساختمان کلنگی چه ویلایی باشد و چه آپارتمانی ایدهای جذاب برای مدرن و زیبا کردن آن ساختمان ها با هزینه های مناسب میباشد. ممکن است اخیراً خانه و آپارتمانی را خریداری کرده باشید که مدتی از عمر آن گذشته است. شاید خانه ویلایی فرسوده دارید و میخواهید آن را تبدیل به ساختمانی زیبا و امروزی کنید. به هر حال امروزه با توجه به پیشرفت معماری داخلی و با توجه به میزان بودجه شما روش ها و سبک های معماری فراوانی جهت بازسازی منازل وجود دارد. البته بسیار مهم است که پروژه توسط توسط پیمان کاران باتجربه که آشنایی لازم با قوانین و مراحل بازسازی خانه های قدیمی دارند انجام شود. در این مطلب میخواهیم به بررسی مراحل و برآورد هزینه های بازسازی ساختمان قدیمی بپردازیم.
برآورد هزینه بازسازی خانه، اطلاعات تماس جهت مشاوره بازسازی ساختمان و جدول برندهای پرفروش در پروژههای بازسازی
تخمین هزینه بازسازی ساختمان
تخمین هزینه ساخت کابینت
تماس با کارشناسان سروچین
مهندس منصور سیف الهی طرقی ۰۹۱۲۲۰۹۱۹۴۰
مهندس حسن سیف الهی طرقی ۰۹۳۰۲۰۹۱۹۲۰
در صورتی که نیاز به مشاوره جهت بازسازی خانه های قدیمی در تهران و یا کرج را دارید، اکنون با کارشناسان ما در گروه مهندسین سروچین تماس بگیرید. شرکت سروچین با رزومه ای درخشان در طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی و بازسازی ساختمان آماده همکاری با شما عزیزان به صورت مدریت پیمان میباشد.
پیشنهاد مطالعه: در صورت تمایل جهت آشنایی با انواع سبک های معماری داخلی مانند مدرن، کلاسیک، اسکاندیناوی و … مقاله انواع سبک معماری داخلی را مطالع فرمایید. ما در آنجا انواع سبک ها را با نمونه تصاویر مربوطه آموزش داده ایم. با شناخت آنها و با توجه به سلیقه خودتان میتوانید بهترین شیوه معماری داخلی را از طراح خود بخواهید.
بازسازی خانه های قدیمی در تهران
در بسیاری از مناطق تهران ساختمان های قدیمی، کانگی و فرسوده وجود دارد. بازسازی این منازل نیاز به تجربه و تخصص کافی دارد. زیرا باید فرآیند ایمن سازی در هنگام تخریب ساختمان صورت پذیرد. اگر تصمیم به باسازی ساختمان قدیمی دارید میتوانید جهت مشاوره و آشنایی با مراحل کار با همکاران ما در تماس باشید.
بازسازی خانه ویلایی قدیمی
امروزه متخصصین طراحی داخلی، طراح هایی بسیار زیبا و مدرن جهت بازسازی ساختمان ویلایی قدیمی ارائه میدهند. حتی اگر تصمیم به بازسازی خانه ویلایی کوچک دارید، با استفاده از تجارب متخصصی طراحی دکوراسیون باتجربه میتوانید به نتایج شگفت انگیزی برسید.
بازسازی سقف خانه های قدیمی
بازسازی سقف خانه های قدیمی با استفاده از کناف بسیار محبوب بوده و با قیمت نسبتاً مناسب صورت میپذیرد. چند مورد از مزایای بازسازی سقف عبارتند از:
بازسازی خانه های قدیمی قبل و بعد
چند نمونه از تصاویر بازسازی ساختمان های قدیمی قبل و بعد از پروژه را مشاهده فرمایید.
هزینه بازسازی ساختمان قدیمی:
همانطور که میدانید بازسازی ساختمان به عوامل فروانی از طراحی گرفته تا اجرا بستگی دارد. نوع متریال مورد استفاده، متراژ ساختمان و بسیاری عوامل دیگر در برآورد هزین ها تاثیرگذار هستند. با این حال ما در بخش هزینه بازسازی ساختمان به تفضیل در این زمینه صحبت کرده ایم. در صورت نیاز به برآورد تقریبی قیمت بازسازی ساختمان به هزینه بازسازی ساختمان مراجعه نمایید.
چند راهکار برای کاهش هزینه بازسازی ساختمان قدیمی
برای اینکه بدانیم بهترین روش های کاهش هزینه بازسازی خانه قدیمی چیست، ابتدا باید بدانیم کدام بخش های باسازی بیشترین هزینه ها را دارند. بر خلاف تصور عموم هزینه های تخریب، بیشترین سهم هزینه های بازسازی یک ساختمان را ندارند. در واقع هزینه اصلی پروژه بازسازی مربوط به متریال های مورد استفاده میباشد. مانند کاشی، سرامیک و کابینت. همچنین دستمزد پیمانکار نیز معمولاً در حدود ۱۵% هزینه هایی است که در ساختمان انجام میشود.
بنابراین یکی از مهمترین کارها اولویت بندی میباشد. برای مثال طبق تجربه ما در صورت که بخواهید کل کابینت ها را تعویض کنید، این کار در حدود ۳۰% هزینه های بازسازی را به خود اختصاص میدهد. در صورت امکان به جای تعویض تمام کابینت ها میتوانیم آنها را تعمیر کنیم. دستگیره ها و قسمت های خراب را تعمیر کنیم. یا فقط درب ها آن را تعویض کنیم. یا بر روی درب ها از برچسب استفاده کنیم.
همچنین در بسیاری مواقع میتوان با استفاده از متریال های ارزانتر، دکورهایی بسیار زیبا طراحی کرد. برای مثال میتوان جهت تی وی روم از آجرهای معمولی استفاده کرد. همچنین کاغذ دیواری نیز به علت تنوع زیاد گزینه مناسبی برای این کار میباشد.
از گیاهان استفاده کنید
یکی دیگر از روش های تغییر دکوراسیون یک ساختمان قدیمی با هزینه کم استفاده از انواع گل و گلدان میباشد. گیاهان علاوه بر ایجاد لطافت در فضا، قابل جابجایی بوده و میتوان آن را در موقعیت های مختلف قرار داد.
یکی دیگر از مواردی که این روزها بسیار افزایش قیمت داشته است، کمد دیوازی میباشد. در این مورد نیز میتوان به تعمیر و یا تعویض درب های آن بسنده کرد.
با استفاده از انواع لوستر و آباژور ارزان قیمت و زیبا نیز میتوان تغییرات محسوسی در دکوراسیون خانه ایجاد کرد. از مزیت های انواع وسایل نورپردازی این است که در صورت جابجایی، میتوان آنها را به منازل جدید منتقل کرد. همچنین گاهی با نقاشی و تعمیر درب ورودی ساختمان و یا درب های داخلی میتوان آنها را بازسازی نمود.
برای کاهش هزینه های بازسازی ساختمان قدیمی راه های متفاوت و خلاقانهای وجود دارد، که در بالا به چند مورد از آنها اشاره کردیم. خوشحال خواهیم شده اگر در زمینه بازسازی خانه های قدیمی نظر و یا تجربه ای دارید در بخش دیدگاه ها با ما در میان بگذارید.
مراحل بازسازی خانه های قدیمی
در این قسمت میخواهیم به بررسی مراحل بازسازی منازل، خانه ها و ساختمان های قدیمی از دیدگاه پیمان کار و مجریان این کار بپردازیم. میخواهیم بررسی کنیم که ایشان بعد از بستن قرار داد چه کارهایی را انجام داده و چه مراحلی را طی میکنند؟
معمولاً تمام و یا بیشتر مراحلی را که در ادامه بررسی میکنیم در بازسازی خانه های قدیمی توسط یک پیمانکار باتجربه و حرفه ای انجام میشود. ولی بسته به نوع و شرایط بازسازی ممکن است ترتیب انجام آنها کمی متفاوت باشد.
برداشت نقشه و عکسبرداری قبل از بازسازی خانه قدیمی
فرض کنید توافقات لازم با پیمانکار صورت گرفته و قرارداد امضاء شده است. معمولاً ایشان قبل از تخریب و یا هر کار دیگری شروع به برداشت و عکسبرداری میکند. به نقشه برداری از فضای موجود دقیقاً مشابه آنچه هست برداشت میگویند. طراحان روی نقشه برداشت و یا همان as build کار کرده و تغییرات لازم را اعمال میکنند. بیشترین کاربرد عکاسی نیز ارائه عکس های قبل و بعد از بازسازی است که معمولاً بسیار مورد توجه است.
تجهیز کارگاه
بعد از انجام طراحی داخلی توسط طراحان که معمولاً در این مرحله انجام شده و آماده است، نوبت به تجهیز کارگاه میرسد. مستقر کردن کارگران، قرار دادن وسایلی چون تخته، بشکه، گونی نخاله و کلیه لوازم اولیه مورد نیاز تیم های اجرایی جزئی از تجهیز کارگاه میباشد.
ایمن سازی
معمولاً در بازسازی ساختمان قدیمی بعد از تجهیز کارگاه و قبل از هرگونه عملیات تخریب لازم است برخی ایمن سازی ها صورت پذیرد. احتمالاً در برخی نقاط ساختمان نیاز به ایمن کردن لوله ها و یا سیم های برق میباشد. تا برای مثال در هنگام تخریب با قطع شدن احتمالی سیم و یا کابلی، خطری متوجه کارگاه و افراد نباشد.
باز کردن قسمت هایی که ممکن است در بازسازی آسیب ببینند
حال معمولاً در این مرحله قسمت های که جز مبلمان ثابت در ساختمان میباشند باز میشود. برای مثال میتوان به کابینت ها، روشویی و شیرآلات و … اشاره کرد. این کار باعث میشود در هنگام تخریب و بازسازی آسیبی به آنها نرسد. با توجه به نوع بازسازی ممکن است دوباره از آنها استفاده شود و یا تعویض گردنند.
تخریب
حال نوبت به تخریب ساختمان است. شاید جذاب ترین و در عین حال استرس زا ترین قسمت کار باشد. اگر کارفرما هستید شاید ترجیح دهید در مرحله تخریب ساختمان حضور نداشته باشید. زیرا تصور پایان کار بعد از مشاهده مراحل تخریب کمی دشوار است.
تخریب معمولاً به دو علت صورت میگیرد.
پیشنهاد طراح
بنا به خواسته طراح ممکن است دیواری تخریب شود و گچ بری های سقفی تخریب شود. این موارد معمولاً بر اساس نیاز طراحی داخلی صورت گرفته میباشد.
موارد لازمه کار
برخی مواقع تخریب لازمه کار است. برای مثال زمانی که میخواهید لوله کشی ساختمان را عوض کنید، اصولاً کف سرویس ها تا قیر و گونی باید جمع آوری شود. یا حدوداً سی سانتی متر از دیوار کنده شود تا بعد از لوله کشی مجدداً قیر و گونی شوند. تخریب این قسمت ها نیازی به بیان طراح ندارد و تیم اجرایی با توجه به خواسته کارفرما این کار را انجام میدهد.
لوله کشی و برق کاری
تیم اجرایی معمولاً بعد از تخریب شروع به کارهای اولیه مانند لوله کشی و سیم کشی میکند. این کار با توجه به طراحی صورت گرفته و محل روشویی ها و یا پریز های برق و به طور کل چیدمان آشپزخانه و سرویس های بهداشتی صورت میپذیرد. برای مثال با توجه به محل تلویزیون و یا محل رادیاتور، سیم کشی و لوله کشی لازم صورت میپذیرد.
همزمان با برق کاری و لوله کشی و یا بعد از آنها گچ کاری و بنایی و تیفه کشی صورت میپذیرد. برای مثال اگر بخواهیم سقف کناف کار کنیم، گچ کار باید کارهای لازم را انجام داده باشد. زیرا زیر سطحی که کناف کار، کار انجام میدهد باید صاف باشد. ولی اگر مطابق با طراحی رابیس کاری صورت میگیرد، میتوان قبل از گچ کاری این کار را انجام داد.
لازم به ذکر است که یکی از کسانی که معمولاً تا انتهای پروژه در تمامی مراحل حضور دارد برقکار ساختمان است. حضور ایشان از مرحله تخریب تا انتهای کار لازم است. زیرا حتی بعد نصب کاغذ دیواری و یا نقاشی اقدام به نصب کلید و پریزها مینماید.
کاشی کاری و کف پوش
در ادامه بعد از انجام لوله کشی روی آن سیمان کاری صورت گرفته و سپس قیر و گونی میشود. سپس همترازی صورت گرفته و زیرسازی برای کاشی کاری انجام میشود. در نهایت کاشی کاری صورت میگیرد. معمولاً ترتیب عملیات کاشی کار به این گونه است که ابتدا کاشی کاری دیوار سرویس ها انجام میشود، سپس کف سازی اتاق ها و سالن با کفپوش مورد نظر اجرا میشود و در آخر کف نوبت به کف سرویس ها و حمام میرسد. در صورتی که قرار است کاشی بین کابینتی نصب شود، حضور کاشی کار در انتهای پروژه نیز لازم است.
نقاشی ساختمان، نصب کابینت ها و درب ها
حال نوبت به حضور نقاش ساختمان است. حضور ایشان قبل از کابینت کار ضروری است. ایشان در ابتدا سقف را نقاشی کرده و زیرسازی دیوارها را انجام میدهد. معمولاً بعد از یک یا دو دست نقاشی، و قبل از دست آخر نقاشی، نوبت به حضور کابینت کار میرسد. همزمان با کابینت ها نصب درب ها نیز انجام میشود. اگر نیاز به تعویض چهارچوب درب ها نباشد که نصب درب های جدید به راحتی انجام میشود. ولی اگر نیاز به تعویض چهارچوب باشد مسئله کمی پیچیده میشود. زیرا آماده شدن درب ها حدوداً به ۴۵ روز زمان بعد از اندازه گیری نیاز دارد. امکان اندازه گیری نیز بعد از کاشی کاری میسر میشود. پس اماده شدن درب ها به زمان زیادی نیاز دارد.
برای حل این مشکل برخی شرکت های بازسازی زیر بار مسئولیت رفته و قبل از کاشی کاری به شرکت های ساخت درب تضمبن میدهند که درب هایی با این اندازه میخواهند. البته این مسئولیت بسیار سنگینی است، زیرا باید ضریب خطایی کمتر از یک سانتی متر داشته باشند.
بعد از نصب کابینت و درب ها، نقاش آخرین دست نقاشی را انجام میدهد.
کاغذ دیواری و نصب آخرین وسایل
حال نوبت به نصب کاغذ دیواری میرسد. البته کاغذ دیواری را بعد از نقاشی سقف نیز میتوان نصب کرد. ولی به علت اینکه بسیار آسیب پذیر است بهتر است بعد از اتمام نقاشی، نصب شود. بعد از آن قرنیزها نصب میشود. و سپس برقکار کلید و پریزها را نصب میکند. در این روز ها زیبایی پروژه روز به روز بیشتر احساس میشود. اگر نیاز به نصب وسایلی چون لوستر، گاز، سینک، یخچال توکار و … است، انجام میشود. در روز آخر معمولاً روشویی ها و شیرآلات سرویس بهداشتی نصب میشود.
در اینجا خلاصه ای از مراحل بازسازی ساختمان قدیمی را بیان کردیم. بسته به نوع پروژه ممکن است نیازی به برخی مراحل بالا نباشد و یا برخی پروژه ها مراحل دیگری نیز داشته باشند که در اینجا بیان نشد. مانند نصب پنچره های UPVC. خالی از لطف نیست خلاصه مراحل بازسازی را در آپارتمان زیر ببینید:
منبع ویدئو: Tarsim Office
بازسازی خانه های قدیمی به سبک سنتی
اگر یک خانه ویلایی قدیمی دارید شاید علاقه مند باشید که آن را به سبک سنتی بازسازی کنید. بازسازی خانه همیشه به معنی طراحی مدرن و استفاده از المان های سبک مدرن نمیباشد. استفاده از رنگهای خنثی مانند سفید و کرم، گچبری برای زیباسازی سقف ، فرش های لاکی، گلدان های فیروزه ای، ایوان های زینت شده و بسیاری دیگر از المان های طراحی سنتی فضا را بسیار زیبا و تلطیف میکند. استفاده از ظروف سفالی و مسی حال و هوای خاصی به همراه دارد.
البته این روزها ترکیب سبک مدرن و سنتی طرفداران زیادی دارد. استفاده از المان های سنتی در یک خانه مدرن بسیار زیبا و جذاب است.
گروه بازسازی خانه سروچین
در این مقاله کوتاه به بیان نکات مهم در بازسازی خانه های قدیمی پرداختیم. در پایان یادآور میشویم که شرکت بازسازی خانه سروچین با رزومهای درخشان در زمینه بازسازی ساختمان های قدیمی، بازسازی خانه کلنگی، بازسازی خانه ویلایی قدیمی و… جهت هرگونه پروژه بازسازی ساختمان در خدمت شما میباشد. ما با در اختیار داشتن قوی ترین تیم های طراحی و اجرا بهترین ها را با مناسب ترین قیمت برای شما به ارمغان میآوریم. در صورتی که هر سوالی در این زمینه دارید، با کارشناسان ما در تماس باشید.